06 - 468 868 53

Over Dynenergy

Het gezicht achter Dynenergy

Ik ben Erik Meier, het gezicht achter Dynenergy. Door mijn ruime ervaring in de verkoop van energie weet ik waar de bottleneck zit bij energieleveranciers. Als accountmanager was ik werkzaam bij diverse energiebedrijven. Jarenlang verkocht ik energie voor grootbedrijven in heel Nederland en nu houd ik me bezig met de andere kant, de inkoop van energie.

Ik zet mijn kennis en netwerk graag in om zowel kleine als grote bedrijven te adviseren op het gebied van energie, met als voornaamste doel een besparing op de energierekening van de klant.

Service staat bij mij op nummer één. Een persoonlijke benadering, openheid en transparantie zijn termen die passen bij Dynenergy. Ik ben onafhankelijk en niet gebonden aan een energieleverancier. Zo kan ik u altijd een zo voordelig en passend mogelijk advies geven.
Analyseren is de eerste stap. De leveringstarieven, contractvoorwaarden, het gecontracteerd vermogen, de vaste kosten en de metercapaciteit worden gecontroleerd en bekeken. Vervolgens bepaalt Dynenergy samen met de klant de inkoopstrategie. De specifieke wensen worden inzichtelijk gemaakt en ik geef een advies als het gaat om risicomanagement.