06 - 468 868 53

Laat uw Energie
gunstig inkopen

Dynenergy maakt uw energiezaken inzichtelijk

Zoekt u iemand die u kan helpen met de energiezaken binnen uw bedrijf? Dynenergy adviseert bedrijven en organisaties bij het inkopen van gas en elektriciteit en bemiddelt bij het afsluiten van een scherp energiecontract.

Het komt nog steeds voor dat energiecontracten stilzwijgend worden verlengd of dat bedrijven het juiste inkoopmoment missen. Dit betekent dat zij niet profiteren van de kansen die er liggen om te besparen op de energiekosten. Redenen zijn dikwijls tijdgebrek en gebrek aan kennis van de vaak moeilijke materie. Dynenergy kan uw energiezaken inzichtelijk maken en energie gunstig voor u inkopen.

Hoe gaat Dynenergy te werk?

Analyseren
Analyseren is de eerste stap. De leveringstarieven, contractvoorwaarden, het gecontracteerd vermogen, de vaste kosten en de metercapaciteit worden gecontroleerd en bekeken. Vervolgens bepaalt Dynenergy samen met de klant de inkoopstrategie. De specifieke wensen worden inzichtelijk gemaakt en ik geef een advies als het gaat om risicomanagement.

Vergelijken
De volgende stap is het uitzetten van de informatie bij verschillende energieleveranciers. Dynenergy vergelijkt de energieoffertes en gaat op zoek naar een marktconform leveringscontract. Ik zoek voor de klant de beste deal. Dat wil zeggen naast de beste prijs, de leveringsvoorwaarden en rekening houden met specifieke wensen van de klant. Ook verzorgt Dynenergy de controle op de tijdige verwerking van het contract.

Ondersteuning
Na de bemiddeling tussen leverancier en klant houdt mijn werk niet op. Wie kiest voor Dynenergy profiteert ook van de uitgebreide service van uw energieadviseur. Zo geef ik ondersteuning bij facturatieproblemen en adviseer ik u over de verduurzaming van uw bedrijf.

Maak een afspraak